Find answers here.

Excepteur sint occaecat cupidat non sunt in culpa qui officia desrunt molli test laborum.

 
 
 
 

Разходите за създаване на уебсайт при нас зависят пряко от времето , което се влага при създаването им.

Затова има три основни фактора, които образуват цената - големината на уебсайта, неговата сложоност и платформата, на  която ще се програмира.

Ако се използва готова платформа с готов дизайн, времето за създаване на сайт е около 2-3 по-бързо от изграждане на уникален дизайн с уникален код. Съответно и цените се различават от 2 до 3 пъти за еднакви по големина сайтове.

Тук оказва голямо влияние и съдържанието на самите сайтове. На много от готовите платформи е много трудно да се добавят или програмират нестандартни идеи или решения. Такива решения могат да повишат цената значително.

Ще се радваме да се видим и в разговор да определим какво искате за вашия уебсайт и съответно цената за него.

Времето за създаване на уебсайт зависи от дизайна и платформата, която изберете. Готовите платформи  като Wordpress, Magento и други се инсталират бързо и намаляват времето за създаване на уебсайт значително. Също така те имат множество готови темплейти за дизайн (платени или свободни за употреба), които могат да бъдат избрани и инсталирани веднага.

От друга страна времето за създаване на уникален дизайн може да отнеме 2-3 седмици, а програмиране на уникален сайт минимум още толкова, като това зависи и от големината на самия уебсайт.

Ако може да се обобщи, обикновен сайт с използване на готова платформа може да се направи за 2 до 3 седмици. Същият сайт, с уникален дизайн и програмиран изцяло за Вас , може да се направи за 1,5  до 2 месеца.

Don’t find your answer?

Contact us