Seo оптимизацията или Search engine optimization е залегнала в основата на програмираните от нас сайтове. Вие ще имате възможност да променяте мета таговете на всички страници през администрацията на сайта си. URL адресите се образуват автоматично, в зависимост от имената на отделните елементи или иначе казано ние използваме така наречените „friendly URLs“, за по-доброто индексиране на вашият сайт. Таговете за картинки и линкове, които също се генерират автоматично, допълнително спомага за класирането в търсачките. Ние залагаме всички предпоставки за класиране на вашия сайт на челно място в търсачките, но имайте в предвид, че главната работа зависи от Вас самите. Уникалното и ново съдържание, следенето на посещенията и ключовите думи и периодичното обновяване на мета таговете, в зависимост от анализите, са един непрекъснат процес, който зависи изцяло от Вас.

Webcharm не предлага SEO оптимизация, като отделна услуга. Ние можем да Ви дадем насоки и препоръки, ако сайта Ви се нуждае от оптимизация. Не можем да се наемем с ангажимент за класиране на страницата Ви по определена ключова дума, но такива гаранции не се и дават от никоя фирма, която предлага SEO оптимизация, тъй като факторите не зависят изцяло от тях.

Ако сайтът Ви не дава нужните резултати се уверете дали е програмиран добре, дали го обновявате често, уникално ли е съдържанието му или копирано от други сайтове? Проверете и конкурентите си и вижте какво те предлагат, за да излизат на първо място в Google, Yahoo, Bing или други големи търсачки.